Τι είναι το Κρυπτονόμισμα;

Τα Κρυπτονομίσματα (Κρύπτο) είναι εικονικά συναλλάγματα που συνήθως χρησιμοποιούν ένα αποκεντρωμένο δίκτυο για να πραγματοποιήσουν ασφαλείς χρηματοπιστωτικές συναλλαγές. 

Bitcoin

To Bitcoin είναι ένα καινοτόμο δίκτυο πληρωμών και ένα νέο είδος χρημάτων

Εύκολες πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου

Το Bitcoin σε κινητά τηλέφωνα σας επιτρέπει να πληρώνετε σε δύο μόνο βήματα, δηλαδή σάρωση και πληρωμή. Δεν απαιτείται να κάνετε εγγραφή, ή να περάσετε την κάρτα σας, ή να πληκτρολογήσετε κωδικό PIN, ή να υπογράψετε οτιδήποτε. Το μόνο που χρειάζεστε για να λάβετε πληρωμές με Bitcoin είναι να δείξετε τον κωδικό QR στην εφαρμογή πορτοφόλι Bitcoin και να επιστρέψετε στον φίλο σας να σαρώσει την οθόνη του κινητού σας, ή να φέρετε σε επαφή τα δυο κινητά τηλέφωνα μαζί (χρησιμοποιώντας την ραδιοτεχνολογία NFC).

Λειτουργεί παντού

Ακριβώς όπως και με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, δεν χρειάζεται να ζητήσετε από την οικογένειά σας να χρησιμοποιεί το ίδιο λογισμικό ή τις ίδιες υπηρεσίες παροχής. Απλά αφήστε τους να επιλέξουν τα δικά τους αγαπημένα. Κανένα πρόβλημα: είναι όλοι συμβατοί καθώς χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία ανοιχτού κώδικα. Το δίκτυο Bitcoin δεν κοιμάται ποτέ, ακόμη και στις διακοπές!

Ασφάλεια και έλεγχος στα χρήματά σας

Οι συναλλαγές σε Bitcoin διασφαλίζονται από κρυπτογραφία στρατιωτικού επιπέδου. Κανείς δεν μπορεί να σας χρεώσει χρήματα ή να κάνει μια πληρωμή για λογαριασμό σας. Εφόσον έχετε λάβει τα απαιτούμενα μέτρα για να προστατεύσετε το πορτοφόλι σας, το Bitcoin μπορεί να σας δώσει έλεγχο στα χρήματά σας και ένα ισχυρό επίπεδο προστασίας ενάντια σε πολλές μορφές απάτης.

Γρήγορες διεθνείς πληρωμές

Τα Bitcoins μπορούν να μεταφερθούν από την Αφρική στον Καναδά μέσα σε 10 λεπτά. Δεν υπάρχει τράπεζα για να επιβραδύνει τη διαδικασία, να επιβάλει εξωφρενικά τέλη ή να παγώσει τη μεταφορά. Μπορείτε να πληρώσετε τους γείτονές σας με τον ίδιο τρόπο που μπορείτε να πληρώσετε και ένα μέλος της οικογένειάς σας σε μια άλλη χώρα.

Προστατέψτε την ταυτότητά σας

Με το Bitcoin, δεν υπάρχει αριθμός πιστωτικής κάρτας που κάποιος κακόβουλος παράγοντας μπορεί να πάρει προκειμένου να σας υποδυθεί. Στην πραγματικότητα, είναι ακόμη εφικτό να στείλετε μια πληρωμή χωρίς να αποκαλύψετε την ταυτότητά σας, σχεδόν ακριβώς όπως και με τα κανονικά χρήματα. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε ότι μπορεί να απαιτείται κάποια προσπάθεια για να προστατέψετε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Start trade coins

Ξεκινήστε συναλλαγές στα δύο πιο δημοφιλή και ασφαλή  ανταλλακτήρια στον κόσμο.  Πραγματοποιήστε συναλλαγές στα δημοφιλέστερα Κρυπτονομίσματα του κόσμου με μόχλευση: Bitcoin | Ethereum / Bitcoin | Ethereum | Δείκτης Κρύπτο 10 | Litecoin | Stellar | Bitcoin Cash ABC | Cardano | NEO | EOS | IOTA | Solana | VeChain | Polygon | Polkadot

 

Ξεκινήστε εύκολα με συναλλαγές κρυπτονομισμάτων με  χρήματα. Κατεβάστε την εφαρμογή Binance και BYBIT για να πουλάτε, να αγοράζετε ή να μετατρέπετε το κρύπτο σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Προσφέρει έναν  σαφή και εύκολο τρόπο για να αγοράζετε και να πουλάτε κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας νομίσματα παραστατικού χρήματος. Στην έκδοση Lite, είναι απλοποιημένη η διεπαφή συναλλαγών και το πορτοφόλι για να μην χρειάζεται να περιηγείστε μέσω σύνθετων λειτουργιών προϊόντων για να ξεκινήσετε.

Το BYBIT είναι ένα αξιόπιστο και ασφαλές χρηματιστήριο κρυπτογράφησης (No4 στην παγκόσμια κατάταξη) για συναλλαγές και επενδύσεις bitcoin και πολλά άλλα δημοφιλή ψηφιακά νομίσματα.

Η Επένδυσή σας αποτελεί δική σας ευθύνη 

Αποποιούμαστε οποιαδήποτε νομική ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια η ζημιά ως αποτέλεσμα ενημερωτικού περιεχομένου που λαμβάνετε από social media. Οι δημοσιεύσεις στο blog δεν αποτελούν προτροπή για επένδυση η σύσταση για αγορά η πώληση. Οι δημοσιεύσεις παρέχουν πληροφορίες και ενημέρωση για επενδυτές που λαμβάνουν τις δικές τους αποφάσεις χωρίς συμβουλές.